KONA.CZ

TECH CENÍKY KONTAKTY ARCHIV KOL
zapamatovat uživatele     Zapomněli jste heslo nebo login?

Zaregistrujte si Vaše kolo Kona

Chcete znát výhody registrace?

FÓRUM

rss

POZOR: pokud chcete přispět do diskuse musíte se zaregistrovat. Pokud jste registrovaný prosíme přihlašte se.

kosatka

kosatka | 2003-11-20 10:36:41 | author spirit - bomber z5air - stx rc-

ahoj zajímá mě jestli rámy u Dirtovejch kol, stuff..., jsou všechny stejný, hlavně jestli maj všechny frázovaný "yoke" přechod mezi šlapacím středem a zadní vydlí, podle katalogu by měli ,ale na živo jsem je viděl bez yoke dílu, je v tom dost hokej, ptám se hlavně kvůli tomu abych tam moch narvat co největší balón , (gaza?) letos v katalogu měl například yoke jen nejviší roast a pak až nejnižší scrap...? jsem z toho daněk... ??? :o(

slou

slou | 2003-11-19 20:19:13 | Kikapu s Kulou

Zdravim,

rad bych vedel proc je KING KIKAPU pro rok 2004 o 1,4kg tezsi nez KIKAPU na rok 2003. Nebo jsou ty vahy pro rozdilne velikosti ramu?

Jinak Sportlife docela dobry, ale chtelo by to trochu vzdusnejsi prostor. Vice prostoru mezi jednotlivymi koly. Ale jestli jsou ceny podobne jak na MSV tak to chapu :) Pristi rok se pridu zase podivat teda jestli budete vystavovat. Ciao

pat

pat | 2003-11-19 14:46:04 | KONA DAWG PRIMO

Hmmmm, byli bychom hrozne radi, kdyby se dal udelat vetsi stanek a dotahnout vice modelu... Ale snad se priste zadari! Tak objednavejte, kupujte, zkousejte, to pomuze! ;)) Vypada to, ze se o KONE uz zase vi! Co se tyka nabidky na prezentaci pro obchodniky a na Sportlife, tak je stejna, alespon co se kol tyka! Naopak, na vystave jsme jiz meli kompletni STINKY PRIMO, ne jenom ram...

winetou

winetou | 2003-11-19 13:44:16 |

Dakujem za odpovede tykajuce sa mojho dotazu ohladne tých čapov na klzných loziskách.

marek

marek | 2003-11-19 09:46:46 |

Nazdárek Pate! V Brně jsem byl a musím říct, že jste tam toho mohli ukázat víc! Protože kola prodávám,byl jsem i na předváděčce kony v sporthotelu v průhonicích a to bylo lepší! Jakejbyl problém ukázat v brně to samí jako v tom hotelu!? Jinak to byl ale pěknej stánek! Zdárek

mikes

mikes | 2003-11-18 20:26:54 | KONA STINKY

zkuste se zeptat jestli někdo nechce buď moje freestyle kolo DIAMONDBACK nebo mojí KONU KAHUMU potřebuju peníze na KONU DAWG PRIMO dík mějte se

wert

wertUživatel má zaregistrované kolo Kona | 2003-11-18 20:25:56 | KONA COW 07, KOMA STINKY DELUXE 09

... a taky koukam ze tam ladujete doplnky- jen tak dal! :) Osobne bych taky rad dostal nejakou KONA radost...

wert

wertUživatel má zaregistrované kolo Kona | 2003-11-18 20:22:48 | KONA COW 07, KOMA STINKY DELUXE 09

WINETOU: nejsem teda odbornik, ale kamos ma kolo (neni to kona) s podobnou konstrukci. A musel vymenit nejaky loziska, ale asi po 4 letech hroznyho jezdeni... ja bych se toho nebal... maji to podle me vymysleny:)))

pat

pat | 2003-11-18 18:05:00 | KONA DAWG PRIMO

Co se týká čepů u zadní stavby všech celoodpružených modelů kol, zatím jsme nezaznamenali žádné potíže. Sám jsem odjezdil více jak jednu sezónu na Bear Dee-Luxe (dnes Dawg) a nebyl žádný problém. Stejný systém je také na FR kolech, kde se nám zatím neodařilo tyto čepy, ani kluzná ložiska zničit. Spíše dříve odejdou průmysly, ale také ty nám vydržely. Pokud by k něčemu takovému přesto došlo, je možné objednat celou sadu jako kit pro zadní stavbu.

winetou

winetou | 2003-11-18 17:18:20 |

pROSíM VAS,RAD BY SOM SI KUPIL KONU DAWG,ALE TROCHU MA ODRADZUJU TIE CAPY NA KLZNYCH LOZISKáCH.MAM OBAVY O ICH ZIVOTNOST.JEDNA SA O MODEL 2003.cO SI O TOM MYSLITE...?

Zobrazen příspěvek 82918300. Celkem 8306 příspěvků.
Všenory FR

Všenory FR

freeride 100% 1 7

Všenory, Středočeský kraj

vložil/a: marek24

stabMICHALstab

stabMICHALstab

mlady romanticky hrdina zmitajici se ve svem osudu ...