ahoj zajímá mě jestli rámy u Dirtovejch kol, stuff..., jsou všechny stejný, hlavně jestli maj všechny frázovaný "yoke" přechod mezi šlapacím středem a zadní vydlí, podle katalogu by měli ,ale na živo jsem je viděl bez yoke dílu, je v tom dost hokej, ptám se hlavně kvůli tomu abych tam moch narvat co největší balón , (gaza?) letos v katalogu měl například yoke jen nejviší roast a pak až nejnižší scrap...? jsem z toho daněk... ??? :o(
Zdravim,
rad bych vedel proc je KING KIKAPU pro rok 2004 o 1,4kg tezsi nez KIKAPU na rok 2003. Nebo jsou ty vahy pro rozdilne velikosti ramu?
Jinak Sportlife docela dobry, ale chtelo by to trochu vzdusnejsi prostor. Vice prostoru mezi jednotlivymi koly. Ale jestli jsou ceny podobne jak na MSV tak to chapu :) Pristi rok se pridu zase podivat teda jestli budete vystavovat. Ciao
Hmmmm, byli bychom hrozne radi, kdyby se dal udelat vetsi stanek a dotahnout vice modelu... Ale snad se priste zadari! Tak objednavejte, kupujte, zkousejte, to pomuze! ;)) Vypada to, ze se o KONE uz zase vi! Co se tyka nabidky na prezentaci pro obchodniky a na Sportlife, tak je stejna, alespon co se kol tyka! Naopak, na vystave jsme jiz meli kompletni STINKY PRIMO, ne jenom ram...
Dakujem za odpovede tykajuce sa mojho dotazu ohladne tých čapov na klzných loziskách.
Nazdárek Pate! V Brně jsem byl a musím říct, že jste tam toho mohli ukázat víc! Protože kola prodávám,byl jsem i na předváděčce kony v sporthotelu v průhonicích a to bylo lepší! Jakejbyl problém ukázat v brně to samí jako v tom hotelu!? Jinak to byl ale pěknej stánek! Zdárek
zkuste se zeptat jestli někdo nechce buď moje freestyle kolo DIAMONDBACK nebo mojí KONU KAHUMU potřebuju peníze na KONU DAWG PRIMO dík mějte se
... a taky koukam ze tam ladujete doplnky- jen tak dal! :) Osobne bych taky rad dostal nejakou KONA radost...
WINETOU: nejsem teda odbornik, ale kamos ma kolo (neni to kona) s podobnou konstrukci. A musel vymenit nejaky loziska, ale asi po 4 letech hroznyho jezdeni... ja bych se toho nebal... maji to podle me vymysleny:)))
Co se týká čepů u zadní stavby všech celoodpružených modelů kol, zatím jsme nezaznamenali žádné potíže. Sám jsem odjezdil více jak jednu sezónu na Bear Dee-Luxe (dnes Dawg) a nebyl žádný problém. Stejný systém je také na FR kolech, kde se nám zatím neodařilo tyto čepy, ani kluzná ložiska zničit. Spíše dříve odejdou průmysly, ale také ty nám vydržely. Pokud by k něčemu takovému přesto došlo, je možné objednat celou sadu jako kit pro zadní stavbu.
pROSíM VAS,RAD BY SOM SI KUPIL KONU DAWG,ALE TROCHU MA ODRADZUJU TIE CAPY NA KLZNYCH LOZISKáCH.MAM OBAVY O ICH ZIVOTNOST.JEDNA SA O MODEL 2003.cO SI O TOM MYSLITE...?
Zobrazen příspěvek 8291 až 8300. Celkem 8306 příspěvků.